28 elokuuta 2024

Art Now 2024

Maanantaina sain jälleen kerran sähköpostia eräästä kirjahankkeesta. Erilaisia taideaiheisia viestejä tulee päivittäin. Tämä viesti tuli tutulta henkilöltä, Petru Russulta, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä aiemminkin. Kyseisessä kirjassa oli jäljellä enää yksi aukeama. Yhtäkkiä päätin kysyä, että mitäs jos lähtisin mukaan, jos vain kuvani kelpaavat. Uusia maalauksiani oli viimeistelyä vaille valmiina. Petru vastasi, että äkkiä aineisto hänelle, materiaali menee painoon tiistaina.

Maanantai-ilta oli varattu mökkijahtiin ja ajattelin että ei tästä taida mitään tulla. Tiistaiaamuna sain viestin että jos saan materiaalin kasaan ja Petrulle tiistaina päivällä, ehdin mukaan. No, minäpä pistin tuulemaan. Luojalle kiitos kummitytön miehestä - Tatu Niemi - joka on ammattilaiskuvaaja ja jolla oli VAPAAPÄIVÄ eilen!!!

Hän tuli kamalaan vernissankatkuun kuvaamaan ja niin vain sain koko höskän kuntoon ja Petrulle.

 

 ART NOW 

Tänä aamuna oli sitten valmis leiska sähköpostissani. Lähettämäni teksti oli muokattu kirjan kokonaisilmeeseen sopivaksi. Toivoin vielä, että Tatun nimi olisi mahtunut jonnekin. Joka tapauksessa ilmoitin että hyvältä näyttää!! Nyt on tämäkin kiva asia odotettavissa syksyn aikana!!

 


Ja vihdoinkin - todella pitkän lamaantuneen kauden jälkeen - olen päässyt taas kiinni omaan luovuuteeni ja on oletettavissa, että ideat eivät enää vain pyöri hurjaa vauhtia päässäni päivin öin vaan että saan ne toteutumaan konkreettisina teoksina.


JESSS!!!