18 helmikuuta 2021

Throwback Thursday: Julkkisten kokoontumisajot

Viisi ja puoli vuotta sitten juhlittiin kaverin nelikymppisiä. Alla raportti ajalta ennen koronaa:


Viime lauantaina järjestettiin Gretalassa Suomi-pop-festarit, sillä kartanon rouva, paronitar Petra, juhli 40-vuotissynttäreitään. Teeman mukaisesti kutsuvieraat olivat nähneet vaivaa, ja paikalle saapuikin mm. Marion Rung, Topi Sorsakoski, Hynyne, Linda Lampenius, Krista Siegfried, Maarit Hurmerinta sekä ainakin kaksi Juice Leskistä. Lisäksi oli Pelle Miljoona ja monia muita, joita ei tässä voi edes luetella. - Niin, ja tietysti Erin, juhlien sankaritar.

Paronittaren anoppi oli jälleen valmistanut herkkuja notkuvan noutopöydän. Talon tyttäret huolehtivat alkuillan ohjelmasta Matti ja Teppo -sketsikimarallaan. Illan livemusiikki-tarjonnasta vastasi JoHan on BigBand, luotettava lavaesiintyvä, joka takaa hyvän meiningin ja interaktiivisen tunnelman. Illan yllätyskohokohta oli, kun talon keskimmäinen tytär esitti bändin säestämänä Frontside Ollien. Yleisö villiintyi täysin.

Osallistujien ikähaarukka oli jotakin 1,5 v. - 70 v. -tyylistä, olettaisin. Kukaan ei loukkaantunut, tosin yksi nuorimmista oli jatkuvasti mahallaan sorassa ja toinen nuorison edustaja pelästyi loppuillasta väsyneenä talon isäntää. Oletamme, että hän toipuu traumastaan, sillä me muutkin olemme vuosien saatossa jo tottuneet Pasiin.

Vaikka illan mittaan monelta lähti tukka päästä, se ei tahtia haitannut. Oli hirmuisen hauskaa - niin kuin aina Gretalan juhlissa!! Iso kiitos taas kaikille järjestelyihin osallistuneille. Ihanaa, että tämmöisiä jaksetaan järjestää.