21 maaliskuuta 2021

Työpöytä

Noin kymmenen vuoden ajan käytössäni oli tyttäreni vanha työpöytä eli Ikean Rakkaus-lasilevy ja valkoiset pukkijalat. Se oli kaunis ja riittävän suuri. Uuden työn alkaessa viikko sitten tulin siihen tulokseen, että tarvitsen enemmän pöytätilaa, koska laitteita työasemassani on enemmän kuin ennen.

Ikean kokonaisuus meni tori.fi-sivustolle myyntiin. Omissa suosikeissani samalla sivustolla oli pitkään vanha jatkettava ruokapöytä ja loppujen lopuksi ajattelin, että siitä tulee uusi työpöytäni. Jatkopalojen kanssa työtaso on lähes kaksimetrinen. Maksoin tästä aarteesta täyden hintapyynnön 10 euroa.


Hiirimatossa pöydällä on edellisen norwichini kuva. Cora (Porrigito Pipo) oli meidän rakas perheenjäsen vuosina 2002 - 2012. 



Pöydän alle tein pesäkolon meidän prinsessa Lillille (Teiwick Wanda Wanston). Koiraparka ihmettelee, miksi hänen henkilökuntansa istuu viikolla omissa huoneissaan tuijottamassa tietokoneitaan ja puhumassa ääneen itsekseen.  


Vielä viikon verran kuljen kipsi jalassa. En ole kyllä onnistunut saamaan terveyskeskusaikaa kipsinpoistoon, mutta onneksi Arska ja kaverit ovat lupautuneet hoitamaan asian kotikonstein. En halua kulkea kipsin kanssa yhtään enempää kuin on pakko.