18 heinäkuuta 2022

Tupareissa

Keittiö, ruokailutila, wc ja meidän "kortti"

Meidät oli kutsuttu tupareihin, jotka pidettiin viime lauantaina. Vuosi sitten jokivarsitontilla kasvoi koivikkoa. Talven mittaan siihen rakentui omakotitalo ja autotalli. Talon suunnitteli Arin siskonpoika, joka myös rakensi sen pitkälti omin voimin. Sisäpuoli on valmis, ulkoverhoilu vielä kesken.


Loimulohi tulilla, makuuhuone, kylmät juomat

 

Ilman sen suurempaa tohinaa isäntä valmisti vieraille loimulohta ja grilliruokaa, vihanneksia jne. Kaikki oli hienosti tarjolla. 

Tämmöiselle käsintekevälle uskalsin jopa tehdä meidän porukan lahjan kaveriksi itse väkerretyn kortin. Siitä teen erillisen postauksen. Yritin saada siitä semmoisen, että se sopii talon väreihin, mutta sanoin kyllä, ettei sitä ole pakko pitää seinällä.

Tiina ja perunat

Olen aina rakastanut talojen suunnittelua ja haaveilen aina talonrakentamisesta, kysykää vaikka Arilta. Sen tähden olen niin fiiliksissä tämän uuden talon suhteen. Se on hienosti suunniteltu (3mh ja avoin keittiö, ruokailu, olohuone), tilankäyttö on tarkkaan mietitty ja talo avautuu jokirantaan juuri niin kuin pitääkin. Isoon autotalliin mahtuu useampi ajoneuvo ja silti siellä on tilaa muuhunkin.
 

 Onnea uuteen kotiin, Marko!