02 tammikuuta 2024

Iloinen 20-luku

 

Amaryllis

Yhtenä päivänä on viime vuosi ja seuraavana ensi vuosi. Taas kävi näin. Joulu oli yhtä hulinaa. Pikku-Eevertti sai lahjoja ja oli niistä innoissaan. Me muut olimme innoissamme Pikku-Eevertistä. Saimmehan toki lahjojakin, mutta kivointa oli seurata, miten yksivuotias puuhaili lelujensa kanssa.

Joulukuusi vm. 2023

Sen jälkeen, kun yhtenä jouluna sovittiin ettei osteta suklaata koska sitä aina saa kuitenkin kauheasti ja sitten juuri sinä jouluna ei saatukaan yhtään ja se aiheutti kauhean suklaavajeen, suklaata on aina muistettu pakata joululahjoiksi. Tänä vuonna sitä oli yli 500 g per juhlija. Nyt ei tee yhtään mieli mitään makeaa.

Kinkku oli sopiva, koska se syötiin ilman ylimääräistä urakointia loppuun joulunpyhinä.

Perintökristalleja ja K-kaupan Fresitaa

Uudenvuodenaatto kului koiraa rauhoitellessa. Toivoisin, että jossakin vaiheessa luovuttaisiin ilotulitteista tai ainakin sovittaisiin tietyt paikat, missä niitä voi ampua. Meillä ei ole mitään mahdollisuuttaa juhlia uutta vuotta, koska koiraa ei missään tapauksessa voi jättää yksin. Vaihtuuhan se vuosi tietysti ilman juhlintaakin, eläimiä käy kyllä sääliksi.

Itselläni on kaikenlaisia toiveita tämän alkaneen vuoden suhteen mitä tulee omaan toimintaani. En lupaa mitään, mutta seuraan tarkasti, kuinka käy.  

Se sijaan toivon ihan hirveästi, että koko maailman mittakaavassa järki ja hyvä tahto lisääntyisivät. Tähän mennessä tämä 20-luku on ollut pelkkää huolta ja murhetta ja sotaa ja sairautta.