15 tammikuuta 2024

Tammikuu

Turussa on edelleen lunta. Sitä on muistaakseni ollut yhtä päivää lukuunottamatta koko ajan jo pari kuukautta. Ihan niin kuin ennevvanhaan.

Sanoin eilen Arille, että meidän täytyy hankkia asunto, jossa on korkeammat huoneet. Jouluinen amaryllis ryhtyi kasvattamaan uutta kukkavartta, joka on nyt jo 75cm pitkä. Siinä on kolme nuppua.

Kuvan ottamisen jälkeen kukka on venynyt jo lisää.

Kävimme Lillin kanssa lääkärillä. Luulin - ei kun olin ihan varma - että nyt on edessä se viimeinen reissu. Onneksi kyseessä oli allerginen reaktio. Ei mitään tietoa, mistä se johtui. Lilli sai kortisonipiikin takapuoleensa ja me palasimme kotiin erittän helpottuneina.

Hermostunut potilas, jota oli vaikea kuvata.

Pikku-Eevertin uudet villasukat valmistuivat vihdoin. Taas meinasi tulla yksijalkaisen sukkapari, mutta onneksi jokin energiapiikki iski meikäläiseen ja nyt sukat ovat valmiit.

 

Näissä on kasvunvaraa.

Viimeksi kun olin puhelinyhteydessä Pikku-E:hen, hän kikatti sängyssä ja piereskeli ja puhua pulputti omaa kieltään, josta jo erottuu sanoja. Älykäs lapsi, tullut äidinäitiinsä!

Kirja ja päiväkirja

Lukulistalla on kirja, jonka hommasin Tori.fi-kaupasta. Sairas ja viallinen. Odottelen sopivaa hetkeä aloittaakseni lukemisen. Tiedän, että saan apinanraivokohtauksen, kun luen kirjaa. 

Muutakin on tapahtunut, mutta ajattelin, että jos saisin vähän pitemmän kirjoituksen siitä "muusta" tehtyä. Voi olla etten saa edes lyhyttä aikaiseksi. Elämä on niin arvaamatonta!