15 toukokuuta 2018

Äitienpäivä ja muuta horinaa

Viime viikonloppuna vietimme äitienpäivää, niin kuin monet muutkin. Aamulla heräsimme Askaisissa aivan kauhean hirveän mahdottoman upeaan kesäaamuun. Meri oli tyyni, linnut lauloivat, lämpö väreili ympärillä. Kaikki vihersi ja kukki. Ja ollaan vasta toukokuussa!

Oma kesäänsiirtymisvalmiuteni on ollut todella huipussaan. Helle ei tunnu oudolta, kesävaatteet löytyivät hetkessä ja nautin tästä ihanuudesta. Ajatus näistä muutamista kesäisistä päivistä saa pysymään järjissään. 

Hirvensalossa 5.5.2018

Ylläolevan kuvan pariksi löysin arkistosta kuvan viime vuosituhannelta (!!!). Olen siinä käymässä yo-kylässä veljeni ja hänen vaimonsa luona. Ikää minulla on 26 vuotta. Oi voi sentään.... Kuva on tässä muistuttamassa ajan kulmisesta.

Tinzku nuorena plikkana.

Sekalaisen päivityksen seuraava aihe on veljenpoikani Leevi ja hänen yhteisyrityksensa Nuvole Kupittaanpuisto. Nuoret opiskelijamiehet myyvät italialaista artesaanijäätelöä puiston keskikäytävän varrella. Myös kahvia on saatavilla. Maistoin sitruunasorbettia ja kuumalla kelillä se oli todella raikasta!! Suosittelen.

Nuvole pojkarna!
PS. Kuvan ottajasta en tiedä, minä se en ole.
Veikkaan veljeäni Jukkaa.

Niin, se äitienpäivä.

Kello viideksi menimme äitini luokse kahville. Viemisinä meillä oli prinsessakakku ja hartiahuivi. Täytyy sanoa, että näillä keleillä hartiahuivi oli hieman liioittelua, mutta kyllä sillekin vielä käyttöä tulee. Katsastimme samalla uuden punaisen rollaattorin. Toivottavasti se tukee ja auttaa kauppareissuilla sekä koiranulkoilutusretkillä. 

Vanhuus tulee useimmille, vaihtoehtona on aikainen kuolo. Vanheneminen ei ole vika eikä sairaus eikä sitä tarvitse pyytää anteeksi. Niin se on. Nautitaan kesästä niin kauan kuin sitä kestää!