12 tammikuuta 2019

Kevätkauden eka kouluviikko on takana


Oli kiva nähdä taas loman jälkeen kaikki luokkakaverit! Opekin sanoi ekana päivänä, että ette te tänään kuitenkaan saa mitään aikaiseksi, joten ei hän mitään juuri vaadikaan. Itse kukin kävi läpi omia töitään ja uuttakin aloiteltiin, mutta ylivoimaisesti eniten aikaa meni siihen kun kaikki kilvan kiljuivat kuulumisiaan.

Oltiinhan me toki oltu Whatsup-ryhmän avulla yhteydessä, ja Facen ja Instan ja Mesen, mutta onhan nyt ihan toista jutella taas naamatusten kahvinjuonnin lomassa.

Ensimmäisen hulinapäivän jälkeen päästiin nopeasti taas kärryille ja alettiin suunnitella kevään töitä. Maaritilla ja minulla on työn alla punainen nojatuoli kummallakin ja ne ovat nyt hyvällä mallilla. Kangaskin tuli todella nopeasti jo keskiviikkona. Viikon aikana sain leikattua vaahtomuovit selkänojaan ja istuimeen. Seuraavaksi vaahtomuovit pitää viistää, ja liimata paikoilleen. Sen jälkeen vanut leikataan valmiiksi ja sitten onkin jo kankaan vuoro. Jos hyvin käy, omistaja saa nojatuolit kotiinsa vielä tämän  kuun aikana.




Yksi seuraavista töistä on lasten pormestarintuolin korjaus ja päällystäminen. Toivon, että omani onnistuisi sen verran hyvin, että Onni 2,5 vuotta saisi siitä synttärilahjan ensi kesänä. Tässä työssä opitaan taas lisää kaavoituksesta ja hyvin istuvan päällisen ompelemisesta. Monen muun asian lisäksi.

 Viime syksystä jäi tosi hyvä mieli ja siltä pohjalta on kiva jatkaa.