17 maaliskuuta 2019

Kaamea sunnuntai

... ja ihan on oma syy. Deadlinet pukkaa päälle, koska en ole tehnyt tehtäviäni aikaisemmin. Siksi juuri tänään on miljaaaaaaaardi asiaa tehtävänä ja nehän siis tehdään.

Koulu on semmoinen paikka, josta saadaan läksujä. Sen ei pitäisi olla yllätys, mutta jotenkin ne jäävät aina viime tippaan. Nyt tein esitelmän, jonka pitää olla huomenna valmis. Sain myös aloitettua kolme raporttia, joiden tekemiseen on vielä aikaa. Muokkasin niihin kuvakollaasit, tekstin löydän muistiinpanoistani. Jotakin olen siis sentään tehnyt ajoissa.

Entäs sitten tuo exlibris? Se on nyt valmis! Opus 28, tarkemmat tiedot ilmoitan myöhemmin. Haahka kohtaa Enterprisen kahdeksan ellei jopa yhdeksän kuukauden pohtimisen jälkeen. 

Ex Libris, opus 28.

Vielä pitäisi muokata novelli ranskalaisin viivoin merkitystä muistiinpanoista, mutta... Siinä deadline oli jo viime viikolla. Nyt taitaa käydä niin, että menen seuraavaan kirjoittajatapaamiseen ilman kotitehtävää, ellei sitten vielä ennen torstaita satu ihmeitä.

Paljon kivoja asioita tapahtuu koko ajan. Viime perjantaina yksi verhoilijakamuistani avasi Linnankadulle oman muotiliikkeen. Siitä olisi tarkoitus kirjoittaa seuraavaksi.