19 huhtikuuta 2019

Kierrätysaarteita


Muutaman viime vuoden aikana olen muuttunut kierrätys- ja kirppisaddiktiksi. Varsinkin keväisin tekee mieli sisustaa kotia. Tori.fi on suosikkifoorumini, jonne kerään omaa listaa niistä myytävustä esineistä, jotka syystä tai toisesta kiinnostavat.


Osa listani esineistä on kalliita. Ne ovat siellä vain silmänilona. Mutta muuta ovat tavalla tai toisella tarpeellisia joko käytännön tai esteettisten syiden takia. Tai molemmista syistä. 


Eteiseen tarvittiin laskutaso ja säilytystilaa. Kotimme tummanruskeaan värimaailmaan sopiva kaappi löytyi Raisiosta, hinta 20 euroa. Musta bakeliittipuhelin on lahja ystävältä. Jos se joskus soi, soittaja on Hanna Erika. Kaiverrettu lipas maksoi 10 euroa ja se löytyi Kaarinasta. Ihanan olohuoneen muovikristallikruunun hain viime viikolla Naantalista. Sen hinta oli 20 euroa. Elämää nähnyt paimiolainen täyspuinen buddhan pää vaihtoi omistajaa neljällä eurolla. Ja peilin haki Ari työmatkalla Tampereelta 10 eurolla. Eteisen ja olohuoneen pienen kevätremontin yhteishinta on siis 64 euroa.