15 huhtikuuta 2021

Etätyöläiset

 
Tässä uudessa kodissamme on siis työhuone Arskalle ja minulle. Ja molemmat huoneet ovat yhä vähän vaiheessa muuton jälkeen.  Aika paljon ärsyttää, varsinkin kun oma huoneeni on pahemmassa sekasorrossa kuin Arskan, enkä näin ollen voi kuittailla hänelle että pitäisi siivota.... No, ehkä taas ensi viikonloppuna. Tai sitten viikon päästä.

Viikot menevät todella nopeasti. Tuntuu, että olen päässyt oikein mukavasti työhön kiinni. Tänään on kulunut kuukausi siitä kun aloitin.
 

Meillä asustaa vielä kolmaskin etätyöläinen eli Lilli. Hankin hänelle pedin kumpaankin työhuoneeseen. Mustavalkoisessa hän valvoo liikkeenjohdon konsultoinnin sujumista, vaaleanpunaisessa puolestaan hän hoitaa työnjohtoa immateriaalioikeuksien osalta. Sitten on tietysti olohuoneen peti ja makuuhuoneen  peti. Välillä työnjohto ja valvonta muistuttaa hyvinkin paljon kuorsaamista, mutta mitäs minä mitään ymmärrän!


Maanantaina kävin hemmottelemassa jalkojani. Niistä 50% oli erityisesti sen tarpeessa, ja loputkin paljon. Paikka oli Adamantas, jossa en ollut ennen käynyt. Valitsin sen, koska yksi hoitoalan ammattilaisista - Svetlana - oli kanssani yhtä aikaa Ideasta yrittäjyyteen -kurssilla 2018. 

En katunut, vaan menen toistekin.