28 tammikuuta 2022

Työlasit

Olen kohta vuoden ajan tehnyt omassa työhuoneessani immateriaalioikeuksiin liittyvää etätyötä kahden näytön varassa. Yhtään paperia ei ole tarvinnyt käsitellä, ihan kaikki on pikseleina ja bitteinä. Vain oman muistin tukena toimiva mustakantinen ruutuvihko ja musta tussi muistuttavat vanhoista ajoista.

Ainoat silmälasit, joilla olen nähnyt jotenkuten, ovat olleet melkein 10 vuotta vanhat moniteholasit. Sangoissa lukee Dolce&Gabbana ja sangat olivat ostohetkellä mielestäni ihan supermakeat, mutta brändi ei auta lainkaan, kun pitäisi päivittäin saada selvää välillä hyvinkin pienestä fontista.

Työnantaja onneksi tulee vastaan. Edellisessä työssänikin ehdin kuluttaa kahdet päätelasit. Heti tämän uuden työn aloittamisesta lähtien tekemistä on riittänyt, mutta vihdoin pari viikkoa sitten kävin tilaamassa juuri nykyisiä olosuhteitani vastaaviksi räätälöidyt syväterävät rillit, joihin löytyi aika makeat kehykset. 

Lisää kuvia saattaa ilmestyä, kunhan olen ensin maanantaina käynyt kasvohoidossa ja perjantaina kampaajalla - mikäli jäätävä itsekritiikki sallii.