01 helmikuuta 2022

Kauneudenrippeiden ylläpitoprojekti

Viime vuosina on kauneudenrippeiden ylläpito jäänyt ihan hunningolle. Lähinnä siksi, että työttömyyspäivärahan peruskorvaus ei riittänyt kaikkeen kivaan, mitä ikääntyvä naisihminen olisi halunnut tehdä. 

Tilannehan on sittemmin korjaantunut, ja eilen menin työpäivän päätteeksi kasvohoitoon. Erään lähipiirin nuoren henkilön ärtynyt kasvojen iho oli hoidettu niin kauniiseen kuntoon, että halusin samaan paikkaan.

Turun Martissa sijaitsee Kauneushoitola Essential. Ajan voi varata netistä ja maksuttomia parkkipaikkoja on oven edessä. Sisällä on valkoista ja ripaus pinkkiä - vaaleanpunaiset talvikenkäni sopivat hienosti sisustukseen.


Jenni Huovinen, jonka yritys Essential on, on nuori mutta varmaotteinen ja osaava. Tunnelma on rauhoittava ja rentouttava. Kasvojen ultraäänipuhdistuksen jälkeen Jenni laittoi kasvoilleni kosteuttavan naamion, joka teki silminnähden hyvää väsyneelle ja pintakuivalle iholleni. Jopa kuuden kilometrin syvyiset silmänalusrypyt olivat lähes kadonneet, kun katsoin aamulla peiliin. Sillä aikaa, kun naamio sai rauhassa imeytyä kasvoihini, Jenny laittoi kulmani ja hieroi käteni. Molemmat hoidot olin varannut kasvohoidon lisäksi. 

Kaikki tämä ihanuus maksoi 99 euroa.

 

Paikka oli timanttinen löytö. Menen varmasti uudelleen.

 

PS. Tämä ei ole maksettu mainos!