27 lokakuuta 2023

Osaavat naiset menossa messuille

Pari viikkoa sitten tuli pyytämättä ja yllättäen Messengeriin ilmoitus, että olin voittanut kaksi lippua Osaava nainen -messuille Pellavakauppa Mimin arvonnassa. Tai no ei ehkä pyytämättä, koska kuitenkin ilmeisesti olin osallistunut arvontaan. Joka tapauksessa en enää muistanut koko asiaa ja sitten kävi näin kivasti!


Täytyy tässä vähän kehua Mimiä: Siellä on ensinnäkin ihania vaatteita. Ne eivät ole kaikkein halvimpia, mutta laadukkaita. Tässä taannoin kävi niin, että olin menossa lymfahierontaan fysioterapeutti Alisa Lempisen luokse Yliopistonkatu 24:ään (hänestä kerron myöhemmin lisää) ja olin vahingossa yli puoli tuntia etuajassa. Sattumalta sitten meninkin sisään Mimin ovesta ja löysin alennusmyynnistä ihanan sinisen mekon sekä siihen sopivan huivin, ja myös ihanan jokapaikan tikkitakin. 

Viime keväänä hankin Nizzan matkaa varten Masain seeprakuvioisen kevättakin, semmoisen jonka voi pakata tosi pieneksi vaikka käsilaukkuun, sekä trikoomekon. Samalla reissulla törmäsin Mimissä serkkuuni Minnaan, joka näköjään myös hankkii vaatteita Mimistä.


Tuommoinen raidallinen mekko, jossa on taskut!

Selvää on, että mennään messuamaan tyttären kanssa. Mahdollisesti otetaan mukaan myös Pikku-Eevertti. Hänellä on lupa nukkua, jos hän haluaa. Ellei halua, hän tulee altistumaan kauhealle määrälle kaikkea kivaa.