24 heinäkuuta 2024

Jäbä Dude

Nyt kun Pikkiksen kotiin odotellaan uutta ihmistä, apua kaivataan ja silloin Timmumummu pukeutuu supersankariviittaan ja rientää Aygollaan pelastamaan kaiken. Eilen oli Pikkiksen äidillä terveysmurhe, joten kellon lyötyä iltapäivällä 16 kertaa vedin viitan niskaan ja sulloin leluankkoja taskuihin ja niin sitä mentiin.


Ankat, Prisma, hinta alle 5 euroa

Pikkis sanoi heti "äitin/isin sylliin" kun näki, kuka tuli ovesta. Hän haluaa varmistella, ettei mummu taas kerran ryöstä poikaressua ja päästä vanhempia pakenemaan hoitovastuusta. Kun kaivoin ankat taskuista, murheet hälvenivät ja niin me sitten seikkailtiin yhdessä ankkojen kanssa vaikka missä.


Duplojen värit ovat NIIN ihania!

Duploista tehtiin ankoille asunto, ne ajelivat autoilla, niillä oli leikkitelineitä, ne kiipesivät ilmastointilaitteen päälle, menivät piiloon ja saivat uusia ystäviä Duplo-eläimistä.

Olin hyvin vaikuttunut, kun sain nähdä Herra Vaippa-Peppusen tekemää taidetta. Hän oli maalannut hienoin siveltimenvedoin kuunnellessaan musiikkia ja myös värisävyt olivat kauniita. Mummunsa jalanjäkiä seuraten hän oli aloittanut omakuvien sarjan. Pakko todeta, että hän on tavoittanut teokseen hienosti maailmaa ihmettelevän, vasta muotoutumassa olevan pienen ihmisen tutkivan ja hämmästelevän olemuksen.

Kollaasi Pikkiksen taiteesta

Omakuva

Iltatoimien höysteeksi Pikkis oppi sanomaan Jäbä Duud (kun sitä tarpeeksi monta kertaa hänelle toistin...) ja me sovittiin Jäbä Duudin kanssa, että nähdään taas pian.