24 elokuuta 2018

Radio Rock Risteily


Bonustyttäristä vanhin, Sanna, oli jäänyt yhden ylimääräisen risteilylipun loukkuun. Ihanaa, että hänelle kelpasi hyttikaveriksi ilkeä äitipuoli!

Rock-risteily lähti Turun satamasta 19.5.2018. Mukana oli muitakin tuttuja. Hytti oli hyvä eikä me yhtään tapeltu. Hyttiin ostettiin ruuaksi lonkeroa, Bailey's Irish Creamiä, suklaata ja pari kolmioleipää. 

Söimme à la carte -ravintolassa ihanaa katkaraputsydeemiä valkoviinin kera, vaikka lompakko oli kummallakin jokseenkin kevyessä kunnossa. Ei me ihan joka vuosi tehdä yhdessä tämmöistä risteilyä. Käytiin hyviä ja rakentavia keskusteluja. Ne olivat tarpeen, sillä harvoin päästään rauhassa oikein syventymään asioihin.



Sitten mentiin katsomaan Ismo Alankoa ja von Herzen BrothersejaSanna oli niin reilu, että kysyi Jone Nikulalta päästäiskös yhteisselfieen ja niinhän tuo suostui! Kuinkahan monessa yhteiskuvassa Jone mahtaakaan esiintyä!!

Ainiin ja apua.... Kävin sitten julkisesti esiintymässä karaokebaarissa. Siinä meni pilalle hyvä biisi. Anteeksi Maarit Hurmerinta - onneksi et kuullut mitä tein Jäätelökesälle...


En tiedä lähtisinkö uudestaan. Porukkaa oli kyllä laidasta laitaan, nuorempaa ja vanhempaa. Meillä oli Sannan kanssa tosi kivaa. Eihän sitä koskaan tiedä, vaikka lähtisinkin! 

Mutta karaokea EN ENÄÄ LAULA!