20 tammikuuta 2019

Siksak Gatan 1


Viimeksihän tapahtui seuraavaa: Menimme puolisoni Raaca-Arskan kanssa kapakkakierrokselle, jonka aikana kiersimme yhden kapakan. Nyt lähdimme melko suunnittelematta liikkeelle. Ajatus oli mennä kuuntelemaan aina yhtä ihanaa Jussu Pöyhöstä Anniskelukahvila Tiirikkalaan. Saavuimme kuitenkin sen verran myöhään ja odottamattoman nälissämme, että ajatus keikan seuraamisesta seisten ja vailla ravintoa ei houkutelutkaan tarpeeksi. Päädyimme kulman taaksen Panini-ravintolaan ja se oli oivallinen juttu. Söimme todella muhkeat ja mehevät salaattiannokset ja sen jälkeen taapersimme lumisateessa (Valkoinen Kurittaja...?) Apteekkiin.

Siellä tapahtui seuraavaa: Olimme siinä istuskelleet tuttujen taiteilijoiden ja muusikkojen kesken ja nautiskelleet olutta sekä siideria, kun ovesta astui sisään seurue Pohjois-Suomesta. Osa miehistä bongasi meidät Vares-elokuvista tutussa pöydässä. Niinpä meistä tuli pohjoisen miehille kulttuurimannekiineja eli varareijomäkiä ja meille tarjottiin jallua. Olihan pöydässä toki julkkiksia pilvin pimein näinkin, joten Lapin miehet pääsivät heti Turussa piireihin! Pyrimme luomaan heille hyvinkin joviaalin kuvan turkulaisista helposti lähestyttävinä ja mukavina ihmisinä!

Tällä kertaa kiersimme siis kolmessa paikassa eli edistystä tapahtuu. Katsotaan, minkälaisia kyläluutia meistä vielä tuleekaan!