05 tammikuuta 2021

Koulu loppui

Kävin eilen koululla. Opintotoimistossa meitä oli kuusi vastavalmistunutta arteesaania. Ilman mitään juhlallisuuksia saimme tutkintotodistuksemme. Jos Covid-19 sallii, meillä on 4.6.2021 päättäjäiset. Mutta siitähän ei voi olla vielä varma.

Meillä oli silti tosi kiva päivä. Söimme vielä kerran yhdessä koululla ja kävimme sitten vähän kiusaamassa opettajaamme Päiviä. 

Kyllä tuntuu oudolta. Kahden vuoden opinnot ovat tästä hetkestä katsottuna kutistuneet muistoksi, jonka pinnalla väreilee erilaisia helmiäishetkiä. 

En olisi uskonut löytäväni niin monia ihania ihmisiä, juuri samalla tavalla vinksallaan olevia kuin itsekin olen. Tulen todellakin kaipaamaan meidän innovatiivisia ja out of every possible box -tyyppisiä keskustelujamme.



Samalla, kun yritän hahmottaa, mitä mahdollisuuksia voisin löytää työelämän puolelta, täytyy ruveta taas vaihteeksi pakkaamaan. Tämän kuun lopulla pääsemme uuteen kotiin. Tori.fi-haku käy kuumana, kun etsin sopivia kalusteita yms. kotitarpeistoa samalla, kun myyn vanhoja pois nurkista. Nyt on muuten myynnissä maalauksianikin ulosheittohintaan.