14 maaliskuuta 2022

Kuka ajaa punaisella jaguaarilla...

Taas on saateltu yksi kaveri uudelle vuosikymmenelle. Järvenpäässä kokoontui joukko juhlistamaan serkkuni vaimoa Raisaa, joka täytti 50 vuotta.

 
Talo oli täynnä Raisan ystäviä, ja hetkittäin desibelit kohosivat kansainvälisen rock-konsertin veroisiksi, kun ikinuoriso tutustui toisiinsa Hullunkuristen perheiden avulla. Itse olin tohtorinrouva Rohto. Ari puolestaan oli Julkimoiden tytär Jasmin. Meillä oli pitkin iltaa paljon huvia tästä tutustumisleikistä. 

Joukkoon mahtui myös innokkaita laulajia, joten seuraavan päivän korvamatoina olivat "Korkkarit kattoon" ja "Oot 5-kymppinen". Ei ehkä ihan suosikki-genreäni, mutta antaumuksella biisit vedettiin. Itse osallistuin vain Paljon onnea vaan -biisiin.

Oli hyvä huomata, että tämä pääosin SOTE-hanketta kehittelevä joukko jaksoi irrottautua arjesta.
 

Ehdin sentään jutella ihan henkeviäkin yhden serkkuni kanssa. Meillä oli hyvä keskustelu ja kaiken huipuksi hän heitti Arin ja minut hotelliimme uudella punaisella Jaguarillaan. Olen aina ollut suuri Jaguar-fani.  
 
Hauskaa oli taas! Ihanaa, että pitkästä aikaa päästiin juhlimaan ja ihanaa, että joku jaksaa nähdä sen vaivan, että järjestää pileet. Tämän talouden pileet ovat aina kaikin puolin viimeisen päälle mietittyjä.